Verzendkosten

Wijziging per 01-01-2019 zullen alle bestellingen tijdens werkdagen tussen 17h00 en 22h00 verwerkt worden en de volgende dag bij PostNl aangeboden worden voor verzending. Afhankelijk van de drukte zal PostNl de zending de volgende werkdag bij de klant aanbieden. Sorry voor het ongemak dat het iets langer duurt dan dat u het van ons gewend bent.  

Particuliere bestellingen

Bestel je een product als particulier? Dan bedragen de verzendkosten €4,95 (inclusief btw) per brievenbuspakket. Dit geldt wanneer je in Nederland, België of Luxemburg woont. Alle verzendingen worden voorzien van een track & trace. Na ontvangst van uw order en betaling, ontvangt u van ons automatisch een track en trace code om uw zending te volgen. Mocht er iets zijn met uw verzending, neem dan direct contact met ons op via info@cosmobeautybenelux.nl en wij zullen het zo spoedig mogelijk voor uw uitzoeken. 

Zakelijke bestellingen

Bestel je een van de Cosmo Beauty Benelux producten zakelijk, dus met KvK nummer? In dit geval betaal je voor een verzending binnen Nederland € 8,00 (exclusief btw) per bestelling. Is je bedrijf gevestigd in België of Luxemburg dan betaal je € 14,00 (exclusief btw) per bestelling.

Alle verzendingen worden voorzien van een track & trace. Na ontvangst van uw order en betaling, ontvangt u van ons automatisch een track en trace code om uw zending te volgen.