Over ons

Over Cosmo Beauty Benelux

Cosmo Beauty Benelux is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Rotterdam (ZH) Nederland. Cosmo Beauty Benelux is de exclusieve distributeur van diverse beauty producten in de Benelux. De ChinUp mask en The Better Skin Company zijn daar een van. 

Vandaag de dag heeft Cosmo Beauty Benelux niet alleen exclusieve producten in talloze salons, parfumerieën en winkels in Nederland, België en Luxemburg, daarnaast zoekt Cosmo Beauty Benelux voor de beauty webshop nog intensief naar (nog on-) bekende beauty merken die kwalitatief zijn, unieke ingrediënten hebben en soms ook een bijzonder verhaal met zich meedragen.

Bij het kiezen van producten voor onze beauty webshop kijken we namelijk niet alleen naar het product zelf, maar ook naar het verhaal achter het product. Waarom is het bedacht, en voor wie? In onze beauty webshop kunt u daarom ChinUp mask vinden, een cosmetica merk dat is opgericht door het Engelse bedrijf Luxury Lady Ltd. Na het lezen van een onderzoek van American Society of Dermatologic Surgery in 2014 en een recentelijk onderzoek door het farmaceutisch bedrijf Allergan, blijkt dat 68% van de onderzochte mensen overtollig vet onder de kin en nek als een groot probleem zagen. Het bedrijf Luxury Lady Ltd., was vastbesloten om daar iets aan te doen. Zelfvertrouwen en geluk, dat is wat zij zoeken via plastisch chirurgie, maar dan zonder de pijn, risico's en de hoge kosten. Met de producten van ChinUp mask hebben zij niet alleen de vrouwen uit England gelukkig gemaakt, maar ook vrouwen van over de hele wereld.

Maak kennis met Natalya

Natalya Rachkova (professioneel schoonheidsspecialiste & mede-oprichtster van The Better Skin Company) ontwikkelde haar geheime ‘wondercrème-recept’ toen ze bijna 25 jaar geleden in haar thuisland Oezbekistan als verpleegster werkte. Natalya woont nu in Seattle, WA, waar ze samenwerkt met Murphy D. Bishop voor het ontwikkelen van The Better Skin Company. Better Skin Mirakle Cream is gemaakt en gevuld met liefde, overgeleverde kennis, natuurlijke ingrediënten, een beetje wetenschap en een heleboel goede karma. Eindelijk kan iedereen zijn of haar huid laten stralen als nooit tevoren.