Ongeautoriseerde producten

Cosmo Beauty Benelux streeft ernaar om alle verkoop te stoppen van namaak en producten van ChinUp mask en van The Better Skin Company.

Cosmo Beauty Benelux is de exclusieve distributeur in de Benelux van de merken: ChinUp mask en The Better Skin Company. De ChinUp mask en The Better Skin Company producten worden ook online in het buitenland verkocht, maar omdat wij de rechten hebben om in de Benelux te mogen verkopen mogen de andere officiële distributeurs niet rechtstreeks aan de consumenten of aan de groothandel in de Benelux verkopen zonder toestemming van Cosmo Beauty Benelux.

Onze eerste prioriteiten zijn altijd veiligheid en klanttevredenheid geweest en daarom willen wij u waarschuwen voor namaakproducten van ChinUp mask en The Better Skin Company en ongeautoriseerde websites. 

Wij zijn op de hoogte dat ongeautoriseerde websites producten verkopen die op ChinUp mask en The Better Skin Company lijken, door onze logo en autorisatie verzegeling te vervalsen om onschuldige consumenten te misleiden. Veel van de producten die verkocht worden op deze websites zijn geopend, bevatten geen plasticfolie, hebben een beschadigde doos, en hebben geen controle nummers. Deze producten kunnen namaak zijn of er kan ermee geknoeid zijn. 

Bepaalde handels websites kunnen de echtheid van de verkochte producten op hun website niet garanderen en wij kunnen de echtheid ook niet garanderen die op deze websites zijn verkocht.

De enige manier om namaakproducten of producten waarmee geknoeid zijn te voorkomen is door de producten rechtstreeks te kopen op www.cosmobeautybenelux.nl of bij een van onze geautoriseerde verkooppunten. Neem hiervoor contact met ons op via info@cosmobeautybenelux.nl 

Als u een product heeft gekocht dat op ChinUp mask of The Better Skin Company lijkt maar ermee geknoeid is of geen originele verpakking bevat, meld ons de informatie van je aankoop zodat u ons kunt helpen in de strijd tegen namaakproducten van ChinUp mask en The Better Skin Company