The Better Skin Co.
The Better Skin Co.

The Better Skin Co.

Paraben-free, Gluten-free and Vegan For All Skin Types, Women & Men.

Ons verhaal

The Better Skin Company, de producent van Better Skin Mirakle Cream, werd in 2015 opgericht door het dynamische duo Natalya Rachkova en Murphy D. Bishop II. Op zoek naar de Amerikaanse droom emigreerden Natalya en haar familie uit de Republiek Oezbekistan naar Seattle, WA.  Haar meest waardevolle bezit had ze zorgvuldig weggestopt: het geheime recept van haar beroemde wondercrème.

In de geest van het land van onbegrensde mogelijkheden, begon Natalya al snel een nieuw leven als schoonheidsspecialiste en opnieuw besloot ze tot het maken van deze ‘magische’ cream in haar keuken. Het lot besliste dat, net als in haar vaderland, de mond-tot-mondreclame ervoor zorgde dat haar klanten en vrienden van hen in de rij stonden voor deze wondercrème die voor een jeugdige gloed zorgde en de tekenen van het ouder worden leek te vertragen. Sommige klanten vertelden dat de gevolgen van rosacea en eczeem werden beperkt en ouderdomsvlekken begonnen te verminderen.

In 2013 ontmoette Natalya, Murphy D. Bishop II, specialist op het gebied van de schoonheidsindustrie. Murphy zag de mysterieuze pot crème in de koelkast in de keuken en werd gegrepen door de passie die Natalya had voor haar elixir. In de korte tijd dat hij op bezoek was, zag hij het aantal mensen dat bij haar thuis kwam om haar crème te kopen en dat verbaasde hem. Hij probeerde de crème en was zelf ook meteen verkocht.

Murphy overtuigde Natalya om hem in staat stellen haar kostbare recept aan chemici te laten zien in de hoop de productie die nu slechts op kleine schaal plaatsvond op te schalen, zodat aan de groeiende vraag zou kunnen worden voldaan. De chemici slaagden daarin. Ze bleven trouw aan de formule Natalya en voegden een beetje van de moderne wetenschap toe om verdere versterking te realiseren van dit 'wonder in een potje' dat nu bekend staat als Mirakle Cream. Om een laatste, zeer persoonlijke touch toe te voegen, gaf Natalya opdracht aan een lokale kunstenaar om het Better Skin Mirakle Cream label aan te passen om de mooie stofpatronen te tonen waar haar thuisland beroemd om is.

Natalya is nu een trotse Amerikaanse burger en de Better Skin Mirakle Cream is klaar om te worden gedeeld met de wereld. Better Skin Mirakle Cream is gevuld met liefde, geschiedenis, natuurlijke ingrediënten, een beetje wetenschap en een heleboel goede karma. Eindelijk kan iedereen zijn of haar huid laten stralen als nooit tevoren.

Cosmo Beauty Benelux is de trotse exclusieve distributeur in de Benelux van het merk The Better Skin Company.